Het lijkt wel of we alleen maar teckels hebben maar de Griffons zijn met vier stuks net zo sterk vertegenwoordigd. De oudste heer die bij ons rondloopt is Balthasar, een zoon van Noor en tevens is Balthasar een pup uit het allereerste nestje wat ik heb gefokt. Het is met de fok van honden dus allemaal met Griffons begonnen, 13 jaar geleden alweer.

Fae is onze enigste dame in het Griffon gezelschap. In 2018 hebben wij twee zonen van haar aangehouden. Bertrand is mijn jachthond onder de havik en Binck gaat met Ivo mee op geweerjacht. Vorige week hebben we wat foto’s gemaakt van een paar van onze honden. Nu weet ik weer waarom we van sommige honden zo weinig foto’s hebben. Sommige vinden het geweldig en sommige honden haten het. Fae is een echt fotomodel maar Bertrand en Norah haten het met elke vezel in hun lichaam 🙂 Alle teckels vinden het meer dan prima, hoe meer foto’s hoe liever…

De komende tijd zullen we wat foto’s plaatsen van verschillende van onze honden. Natuurlijk vermelden we het als er nieuws is maar voor nu blijft het even rustig bij de dames. Fae is pas in het najaar aan de beurt met een nestje maar tot die tijd zullen we ook regelmatig wat foto’s van haar plaatsten.