Eindelijk een complete update. Het was een enorme rollercoaster afgelopen weekend. Fae begon haar avontuur op vrijdagochtend met lichte wee├źn. Deze werden in de avond sterker en bleven eigenlijk gelijk. Na een nacht te zijn opgebleven ben ik zaterdagavond gaan slapen en is Ivo bij Fae gebleven. In de nacht van zaterdag op zondag werd ik om 02.00 wakker. Ze had echt op me gewacht want meteen zette het flink door. Fae is in alles fanatiek, dus ook in persen. Ze ging zelfs op haar hurken zitten om kracht bij te zetten. Het verloop hebben jullie hieronder kunnen lezen. En toen werd het stil… Fae werd moe, wij werden moe en de tijd tussen de pups werd steeds langer. We hadden regelmatig contact met de dierenarts gehad en af en toe kwam er nog een pup, helaas 2 dode pups maar ook nog 2 levend, gelukkig. En toen viel het compleet stil. Ze werkte nog steeds hard maar we kwamen niet verder. Na overleg zijn we naar de dierenarts gegaan en daar zijn nog 2 pups levend geboren. Een dode pup blokkeerde haar geboortekanaal.

Het is een zegen, 13 gezonde pups maar de dode pups drukten de feeststemming op maandag behoorlijk. We waren nog steeds moe en uitgeput. Gelukkig was Fae in een topconditie en haar herstel loopt ook voorspoedig. Een echt cadeautje is dat ze een enorm zorgzame mama is deze ronde. Ze is niet of moeilijk bij haar pups weg te krijgen en ze geeft meer dan voldoende melk.

En toen belde onze schoonzoon op. Onze dochter is op maandag bevallen van een prachtige dochter, Bodil genaamd. We zaten dus echt in een geboortebubbel die iets langer heeft geduurd dan verwacht. Maar we hebben alles weer op de rit en alles groeit en is gezond. We gaan jullie komende tijd weer verwennen met mooie foto’s.

De appgroep is ook aangemaakt, de nieuwe eigenaren hebben dus al een paar dagen kunnen genieten van de pups.