Het Engels woord voor teef en hier in huis nu erg van toepassing. De vrouwelijke hormonen gieren rond; Fender bewaakt haar pups met een gezonde felheid. Pippin is nog niet zover maar begint zich wat terug te trekken en begint geirriteerd te raken als ze wordt lastig gevallen door een andere hond en Cato wordt een van deze dagen loops. Héél véél hormonen dus 🫢😜😅

Fender is een geweldige moeder voor de twee mannen. Ze poetst de pups tot ze glanzen als diamantjes en geeft meer dan genoeg melk en is verder de rust zelf. Ze hoeft er in de nacht niet uit om te plassen. Met flinke tegenzin kan ik haar overdag optillen om toch echt even naar buiten te gaan om te plassen. Dit gedrag neemt steeds verder af hoe ouder de pups worden, maar zien we altijd graag.

Aan het gedrag van Pippin te zien zal ze morgen rustig gaan beginnen met de bevalling van haar pups. Ze trekt zich wat terug maar eet haar bakje nog totaal uitgehongerd leeg. Ze is op dit moment ook mee de valken voeren met Wessel, in de hoop dat er voer naar beneden valt, vandaag gebeurt er dus nog niets.

We houden jullie op de hoogte 👍🏻