Morgen zijn de pups van Cato alweer 8 weken. De nieuwe eigenaren zitten met smart op hun pup te wachten. Nostradamus blijft een weekje langer bij ons, kunnen we gelukkig rustig afkicken. De pups gaan graag volop op avontuur; in huis duiken ze overal in en achter, het huis is nu één grote ballenbak. Buiten blijft het een helaas een beetje beperkt met de avonturen door de nattigheid, maar we hebben een paar mooie droge hoekjes in de wei waar ze flink vooruit kunnen. De drie musketiers spelen eindeloos met de pups, maar ook de grote dames houden de pups goed in de gaten.

Papa Zorro heeft weer een prachtige titel erbij. Hij mag zich nu ook res. Europees kampioen noemen. Hij was al 2x Duits kampioen en 1x Luxemburgs kampioen.

We hebben dit jaar al een paar nestjes vrij dicht op elkaar gehad. We krijgen nu eerst even een puppy pauze van een paar maanden om in het najaar het derde en het laatste nestje van Aimely te verwachten. Erin staat natuurlijk ook in de planning voor haar 2e nestje maar deze dame moet in de winter altijd met Ivo op stap. Ik heb een streng fokverbod voor de winter gekregen 😀 Zij krijgt haar pups dus in de herfst of later in het voorjaar/zomer.