Wat vliegt de tijd toch. We gaan vrijdag alweer naar de dierenarts om te kijken hoeveel pups er in haar buik zitten. Het wordt een klein rond balletje onze kleine Dirkje. De pups worden duidelijk gevoeld en zijn ook duidelijk zichtbaar als ze in de buik aan het rondtollen zijn.

Het zijn drukke puppy dagen met de pups van Aimely hier die bijna na hun nieuwe eigenaar mogen en Dirkje, die volgende week alweer kan gaan bevallen. Gisteren hebben we de karaktertest gedaan en de karakters hadden geen verassende uitkomst, deze lieten zich door de weken heen al goed zien.

We zijn erg blij met het zeer knappe en ook uniforme nest. Fender met het lichtblauwe bandje blijft bij ons. Een kleine, felle donder die graag haar broertjes en zusjes plaagt. Donderdag hebben we onze grote 7 weken fotoshoot. Alix maakt dan weer een prachtige reportage van de pups. Deze keer hebben we als thema herfst.

Vrijdag zijn we weer terug met het aantal pups die in de buik van Dirkje zitten, spannend 🙂 Even kijken hoe ze reageert op het maken van de röntgenfoto’s. We hopen mooie foto’s te laten zien. Vanaf vrijdag komt Dirkje volop in de schijnwerpers te staan.