Mocht je op de wachtlijst staan en net niet in aanmerking komen voor een pup van Aimely? De jonge dames gaan vanaf volgend jaar meedraaien. Het zijn namelijk niet meer zo’n piepjonge dames. Erin wordt in januari 2 jaar oud en ik denk dat ze rond deze tijd ook weer loops wordt. Erin is een heerlijke hond met een zeer vrolijk karakter, zorgzaam en zeer sociaal. Ze komt uit zeer goede jachtlijnen en is de donkerste dame die we hebben met een uitmuntend uiterlijk. Ze is op dit moment volop in training voor de bouwjacht. Normaal hebben we in het voorjaar en najaar een nestje maar volgend jaar zullen we waarschijnlijk drie nestjes hebben. Heel veel puppyliefde šŸ™‚

Maar eerst Aimely waar we onszelf op concentreren. Vanmorgen liet ze wat van haar brokken staan. Kan twee redenen hebben; of de pups nemen zoveel ruimte in beslag dat ze meerdere keren op een dag kleinere porties moet krijgen of het is het begin van… Persoonlijk denk ik het eerste. Anders gaan aanstaande mama’s zich ook vaak terug trekken en daar zie ik nog niets van.

Op de bovenste foto Pippin en Aimely. Normaal zijn ze beide even groot. Pippin blijft zoveel mogelijk bij Aimely in de buurt.