Chocolade met een gloed van goud, dat is de beste beschrijving van de kleur die ze nu hebben. Ze glanzen als een spiegel en de ene pup is wat lichter of donkerder dan de andere maar ze zijn allemaal prachtig. Aimely verzorgd ze goed en ze zien er allemaal goed verzadigd uit. Gisteren waren ze ook allemaal minimaal 20 gram aangekomen en de buikjes zijn nu alweer dikker geworden.

De pups zijn nu al makkelijk te onderscheiden. De reuen verschillen natuurlijk best wat in grootte, maar ook in uiterlijk. Ook de dames hebben allemaal wat uiterlijke verschillen. Voor de herkenbaarheid krijgen ze dadelijk op de foto’s natuurlijk weer een bandje om. Alle foto’s zijn nu nog gemaakt met mijn telefoon, vanaf vandaag gaan we er ook weer de camera bij pakken.

We hebben alweer een lekker ritme te pakken. Pippin waakt voor het hek over Aimely en haar pups. Marit ontfermt zich over Erin en deze spelen en sjezen lekker door de kamer heen. Fae en Norah zijn nu veel buiten. De twee heren zijn natuurlijk altijd buiten maar zijn blij dat alles weer normaal is. Balthasar krijgt het allemaal niet meer zo mee. Die doet een beetje zijn eigen ding en zo hoort het ook op zijn leeftijd. Aimely wordt de eerste dagen apart van de andere honden uitgelaten. Ze geeft dadelijk zelf aan als ze weer met de rest naar buiten wil.