Na regen komt zonneschijn maar nu is het even omgekeerd. Waar teckels enorm dol zijn op de zon, zo erg haten ze regen. Ze staan met z’n allen klaar voor de deur om naar buiten te stormen maar als het regent draaien ze ook zo snel mogelijk weer om. Ze zijn niet van suiker gemaakt maar daar lijkt het soms wel op. Onze griffons daarentegen trekken zich niets van het weer aan, en stuiteren overal doorheen. Zijn de teckels echter aan het werk in de bouw of een zweetspoor aan het uitwerken dan maakt het weer ze niks meer uit. Ze komen dan als smerige modderige monstertjes weer thuis.

Aimely is echt enorm zwaar aan het worden. Maar daar spreken de foto’s hieronder voor zich. Ze is heel veel bij Pippin in de buurt die zich aan het opmaken is voor running mate. Pippin is ook haar haar rond haar tepels aan het verliezen om de boel op te vangen mocht er iets met Aimely gebeuren. Mooi hè, hoe een roedel werkt 🙂

We komen dichterbij de einddatum, vandaag al 7 zwanger en we gaan de 8e week in. Van nu af aan groeien de pups alleen maar heel hard. We zullen dus proberen iets vaker wat nieuws te melden. We begrijpen dat het voor iedereen heel spannend is.