Na de overweldigende weken met onze griffons gaan we langzaam weer zeker terug naar onze teckelwereld. Wat waren ze geweldig die heerlijke knuffelberen maar ook fijn dat het met teckels allemaal wat minder werk is šŸ™‚ De komende tijd zullen we ons meer gaan toe leggen op onze teckels. Natuurlijk komt er nog een mooie 7 weken shoot aan van de griffons maar die moet helaas nog even wachten ivm met het zwangersschapsverlof van Alix.

We gaan proberen een mooie dwerglijn op te zetten met Erin en Cato. We zullen in de toekomst dus ook dwergteckels gaan fokken uit zeer goede werklijnen. De eerste stappen hebben we gezet. Erin is gisteren mee geweest naar haar eerste show. Ze mocht uitkomen in de jeugdklasse. Ze oogt nog heel jeugdig, maar mooi in model,en dat vond de jury ook. Maar de jury vond haar vooral heel klein en deze bevestiging wilden we graag horen van een officiƫle keurmeester. De uitslag was zeer goed. We hopen dat als ze dadelijk verder is uitgegroeid en ze in de juiste klasse zit ( dwerg) ze minimaal uitmuntend gaat halen, daar gaan we voor!

Voor de mensen op de wachtlijst hebben we zeer goed nieuws. Al enkele dames zijn loops geworden en Pippin hoort daar sinds gisteren ook bij. We maken na de dekking bekend wie de knappe casanova is geworden.