Onze Pippin gaat nu de 4e week van haar zwangerschap in. Ze begint een beetje uit te dijen en haar melkklieren beginnen al wat op te zwellen. De puppybrok is besteld en deze zullen we haar vanaf het einde van deze week gaan voeren. Het skelet van de pups begint zich nu snel te ontwikkelen en het is dus belangrijk dat ze al in deze fase de juiste voeding krijgen.

Ze is erg kieskeurig in wat ze nu eet, gewone brokken zijn duidelijk minderwaardig. De voorkeur gaat duidelijk uit naar vlees. Ze wenst absoluut niet op de grond te zitten, maar wil nu altijd op schoot zitten en is bijzonder aanhalig.

Dit jaar zal het eerste jaar zijn dat we pups hebben zonder dat onze boerboel dame Kinga die op de eerste rij ligt om de pups te bewaken. Gelukkig is onze Norah net zo dol op pups en heeft ze het van de beste geleerd. Voor de pups is het ideaal dat ze ook op groeien met grote honden en niet alleen teckels. De grote boze buitenwereld is dan niet zo eng als ze naar hun nieuwe huis gaan en allerlei vreemde honden tegenkomen.